LAKEA
  voor ouders door ouders  

Legoland !!!

De kleine bouwers vergeten Legoland nooit. Blokken in elk hoekje en gaatje. Legoland is voor kinderen en dat is goed te merken. Het is keurig netjes ingericht zodat kinderen niet kwijt raken. Vanuit het hotel kunnen ze zo het park in lopen en daar begint de pret pas goed. Diverse attracties met thema's uit het LEGO boek zijn nog maar het puntje van de ijsberg. 

TUI reizen is gespecialiseerd in Legoland en biedt pakketten aan met allerlei opties. Vliegen of met de auto, hotel of een bungalow, het wordt netjes gevraagd als u klikt op TUI Legoland.

Rond Legoland is meer te beleven. Een dierentuin op een paar kilometer afstand is de ideale gelegenheid als je even geen blokjes meer kan zien. De kinderen kunnen zich uitleven in een waterpretpark. Tui deelt passen uit waarmee je in de stad Billund terecht kunt.

Tijdelijke Kassakorting Zomervakantie.Nu €50,- kassakorting p.p. op zonvakanties en €100,- kassakorting p.p. op verre reizen, cruises en rondreizen tijdens de zomerperiode.Voorwaarden: De kassakorting geldt op boekingen met een vertrekperiode tussen 1 april 2017 t/m 31 oktober 2017. De actie is uitsluitend geldig bij een vlucht van TUIfly, Transavia, Cathay Pacific, Emirates, Qatar Airways en naar India - Goa met Jet Airways en Mexico - Puerto Vallarta met Aeromexico, die vertrekt vanaf een Nederlandse luchthaven en met een maximum reisduur van 24 dagen.

Kassakorting: Autovakanties Zuid-Frankrijk. Nu 50€ vroegboekkorting per boeking op alle autovakanties naar Zuid-Frankrijk (Côte d’Azur, Provence en Languedoc/Roussillon) bij een verblijf van 8 of 15 dagen.
Voorwaarden: De kassakorting geldt op boekingen met een vertrekperiode tussen 1 april 2017 t/m 31 oktober 2017.