LAKEA
  voor ouders door ouders  

Start met genieten!

Het is al een paar dagen heerlijk weer geweest en het zonnetje deed goed zijn best. Tijd om de tuinset uit schuur te halen. Hebben de tuinmeubelen de opslag niet overleeft door "natuurrampen"? Lakea.nl helpt je een nieuwe tuinset uit te zoeken. We hebben gekeken naar de betrouwbaarste leveranciers en kozen op basis van een aantal punten een selectie. We onderzochten de gebruikte materialen. Is het hout fatsoenlijk verwerkt of van een afstandje in de zaagmachine gegooid? Zijn de metalen delen gemonteerd of voorzien van een lasnaad? Reviews van klanten zijn gelezen en beoordeeld.

De Loungebank op de foto is gemaakt van Teak. Dat is een houtsoort die bestand is tegen alle weertypes. Laat de constructie onbehandeld buiten staan en het hout krijgt een natuurlijke grijze kleur. Behandel het hout met teak-sealer en het wordt beschermd tegen verkleuring met een mooie glans. Grote groene planten achter de bank zijn ideaal. De kussens worden mee geleverd. Een terraslamp maakt het plaatje compleet. De loungebank kan 120 kilo dragen en krijgt 2 jaar garantie.

Het Loungebed van Life Outdoor Living is voorzien van een afneembare koepel. Zo kan je kiezen voor warme zonnestralen of een verkoelende schaduw. De stoffen en de kussens zijn weerbestendig. De sier kussens zijn bij het bed inbegrepen. De kunststof wicker is met de hand gevlochten, duurzaam en makkelijk schoon te maken met milieu-vriendelijke middelen. De leverancier bezorgt op afspraak en vertrekt als alles is gemonteerd en opgeruimd. 

Bestellen doe je bij Fonq.nl.

Bij de Blokker kan je terecht voor functionele tuinsets van Hartman. Voor gezinnen met kleine kinderen is deze set ideaal. Afnemen met een doekje en je bent klaar. Duurzaam verzorgen doe je met kunststof-reiniger. De reiniger brengt een beschermend laagje aan, zodat vuil niet intrekt en de set zijn mooie kleur behoudt.

Klik om te bestellen bij Blokker.