LAKEA
  voor ouders door ouders  

Vitrine voor modellen met een schaal van 1:8

Onze vernieuwde webshop vindt u op https://shop.lakea.nl

 

Deze vitrine wordt gemaakt in Nederland door een sociale werkplaats bij ons in de gemeente Sluis. 

Deze werkplaats is in prijs iets goedkoper dan importeren uit China. De keuze voor de sociale werkplaats was snel gemaakt. We steunen de mensen die niet overal aan het werk De bovenkant, ook wel stolp genoemd, is gemaakt van stevig acryl. Ze gebruiken een machine om het acryl te buigen, zodat de bovenkant en de lange zijkanten uit 1 stuk bestaat. Dit zorgt voor extra stevigheid en oogt beter. In de stolp zitten 4 kleine gaatjes voor schroefjes. Je kunt op die manier de stolp en de bodemplaat met elkaar verbinden, zodat niemand de stolp kan openen zonder schroevendraaier. Handig voor een huis met kleine kinderen of op een beurs waar je een duur model wilt beschermen. Een display case helpt ook heel goed tegen stof. 

De bodemplaat is gemaakt van massief donkergrijs/zwart mdf. Een machinaal gefreesde inkeping in de bodemplaat vangt de stolp op. De uitsparing houdt de stolp stevig op zijn plaats indien tegen de kast wordt gestoten.  en daar worden we vrolijk van. 

Afmetingen vitrine 1:8 modellen: 

  • buitenkant vitrine: 626mm lang * 309mm breed * 219mm hoog
  • binnenkant vitrine: 620mm lang * 300mm breed * 200mm hoog
  • dikte bodemplaat: 18 mm
  • dikte acrylplaat: 4 mm 


Levering:

De vitrine is goed beschermd tijdens verzending. Als er tijdens verzending een breuk optreedt, zullen we de beschadigde vitrine gratis vervangen. De doos bevat de volgende items:

  • Stolp met bodemplaat - geen montage vereist
  • 4 schroeven om de vitrine te bevestigen indien nodig. U moet vooraf boren met een houtboor van 2mm of vermelden in het opmerkingenveld als u wilt dat wij het doen.
  • 4 vilten om op de onderkant van de bodemplaat te plaatsen om te beschermen tegen schuiven.

Verzendkosten: afhankelijk van betaalmethode, locatie en hoeveelheid

Internationale verzending: ja

Onze vernieuwde webshop vindt u op https://shop.lakea.nl