LAKEA
  voor ouders door ouders  

De nieuwste LEGO® Aanbiedingen, Kortingen En Acties

Hieronder staan de beste LEGO® aanbiedingen van dit momentDe LEGO® aanbiedingen op deze pagina worden regelmatig bijgewerkt. Zo heeft u een uitstekende kans op een mooie LEGO deal. Een gratis LEGO polybag bij een bestelling is altijd leuk. Bent u op zoek naar LEGO cadeautjes voor het verlanglijstje van uw kind? Misschien is er wel een speciaal iemand die verwend mag worden met een exclusieve must-have. Kijk verder en kies de beste LEGO aanbieding.

LEGO®

Fonq

bol.com

Blokker

Amazon

 • Op Amazon is de prijs bijna altijd gunstig. Uitzondering zijn de sets die niet meer geproduceerd worden. Je kan via de link alle LEGO bekijken. Gratis bezorging vanaf 29 euro of altijd gratis voor Prime-leden
 • LEGO Creator is hier vaak het best geprijsd
 • Een zakelijk account op Amazon is gratis. Tijdelijk krijg je 50% korting op een artikel tot 100 euro als je een bedrijf aanmeldt op https://www.amazon.de/ABtesten?tag=legoaanbiedi-21&language=nl-NL

  Catawiki: de plek voor exclusieve LEGO

  • Op Catawiki staan elke week nieuwe veilingen. Meestal heel oude of zeldzame sets, maar soms ook splinternieuwe LEGO dozen, LEGO kunstwerken of andere memorabilia. Klik op de LEGO veiling voor een overzicht.
  • Aanmelden zodat je meteen kan beginnen. Met je Facebook account gaat dat makkelijk en snel. 

  Zavvi:

  • Een webshop voor Geeks met af en toe een speciale box vol verzamelbare items.
  • De pagina waar ook hard-to-find LEGO® sets staan vind je hier

  Fun

  OTTO

  Heeft soms moeilijk te vinden sets. Hanteert meestal de LEGO® adviesprijs of iets lager.

  De grote speelgoedwinkel:

  Momenteel geen speciale aanbiedingen. 

  PLAYMOBIL® wil ook op deze pagina staan. 

  Dat mag :)  Wat is er dan zo mooi aan hun bedrijfsmodel? Dat is bijna hetzelfde als LEGO®. Dezelfde service, exclusieve sets, uitbreidingen en nog veel meer. Maak hier een account aan of kijk eens in de koopjeshoek.

  De pagina van PLAYMOBIL® voor de kinderen is te vinden via lakea.nl/playmobil/spelen. Daar kunnen ze terecht voor filmpjes, kleurplaten, spelletjes, apps en meer. Wat dacht je van een ID-kaart voor je Ghostbuster 

  Een overzicht van alle actuele LEGO Aanbiedingen, LEGO Kortingen En LEGO Acties. Wij controleren winkelprijzen en vergelijken die met de prijs op de officiële LEGO® Website. We maken contact met onze volgers. We bellen naar winkels en webshops om vragen te stellen. Daardoor weten we vaak meer dan de automatische systemen van prijs-vergelijkers en product-feeds. 

  Op onze facebook pagina zijn dagelijks updates te vinden over nieuwe, oude en zeldzame LEGO® sets. Like Lego Aanbiedingen, Kortingen en Acties en ontvang automatisch updates met LEGO® promoties. Volg ons en uw portemonnee zal het waarderen.