LAKEA
  voor ouders door ouders  

De complete LEGO® Monthly MiniBuild bibliotheek

In de officiële LEGO winkels wordt elke maand een nieuw mini-model gepresenteerd. De kleine bouwsels zijn een leuk extraatje als je op die dag in een LEGO winkel kan zijn. Een polybag ligt klaar voor de kinderen. Ben je ouder dan 14 jaar? Dan mag je niet mee doen, maar je kunt wel het model maken natuurlijk. De stenen zijn los verkrijgbaar in de Pick-a-Brick muur of te bestellen op de klantenservice-pagina. Met de onderdelenlijst op het bouwplan ben je zo klaar.

De slak is de LEGO® monthly minibuild van augustus 2018. Losse steentjes bestellen kan op de Bricks & Pieces paginaDe lijst met onderdelen en hun juiste aantallen staat in de bouwinstructies.

mmb augustus 2018 slak


Alle maandelijkse minimodellen van 2018

Walrus

Auto en tankstation

Lammetje

Prins Kikker

Tractor

Surfende Draak

Grill

Slak

Deltavliegtuig

Vogelverschrikker

IJsdraak

Slee

De bouwplannen van de maandelijkse minimodellen of LMMB (LEGO® Monthly MiniBuild) zijn her en der over het internet verspreid. Zelfs de server van de LEGO® groep heeft ze niet allemaal. Op onze pagina staan alle maandelijkse minimodellen sinds 2010. De modellen uit 2009 zijn hier niet vermeld. Die hadden geen digitaal bouwplan, maar zijn later opnieuw uitgebracht.