LAKEA
  voor ouders door ouders  

Nieuwe LEGO® Star Wars ™ BOOST 

Met de Droid Commander-set kunnen fans met drie iconische Star Wars-droids bouwen, coderen en spelen - of ze nu een jonge Padawan of Jedi Master zijn.

4 mei 2019: vandaag onthult de LEGO Group de nieuwste toevoeging aan zijn geliefde Star Wars ™ -reeks - en het is iets dat zelfs Yoda's Force-gevoel niet zag aankomen. De nieuwe LEGO Star Wars BOOST Droid Commander-set biedt alle creativiteit en codeerplezier van LEGO® BOOST naast de kans om drie van de meest iconische droids van de filmfranchise te bouwen: R2-D2; de Gonk Droid; en de muis Droid.

Het is de eerste keer dat de intuïtieve LEGO BOOST-coderingstechnologie met slepen en neerzetten wordt gebruikt in een LEGO-licentieproduct. Met de technologie gereviseerd om te passen bij het LEGO Star Wars-universum, is het resultaat een hele nieuwe speelervaring waarin kinderen en ouders samen kunnen bouwen, coderen en spelen met de droids, en vervolgens hun eigen Star Wars-verhalen en slagvelden creëren met inspiratie van 40+ interactieve missies. Sterker nog, elke keer dat ze met deze LEGO Star Wars-steen-melkweg met liefdevolle droids spelen, slijpen ze ook hun STEAM-vaardigheden (Science, Technology, Engineering, Arts and Maths), die steeds belangrijker worden voor kinderen in de digitale wereld van vandaag.

Julia Goldin, Chief Marketing Officer van de LEGO Group, zei: "We voeden al twintig jaar de verbeelding van de jonge Padawans en Jedi Masters en wilden de Force naar een nieuw niveau tillen. Door LEGO BOOST en creatieve codering in het LEGO Star Wars-universum te introduceren, hebben kinderen nu de kans om essentiële vaardigheden van de 21ste eeuw te ontwikkelen terwijl ze zich onderdompelen in de verbazingwekkende wereld van Droid Commanders. Onze kinderen zijn de probleemoplossers van morgen en STEAM-vaardigheden zullen essentieel zijn om hen te helpen de uitdagingen van de toekomst te overwinnen. "

De LEGO Star Wars BOOST Droid Commander-set is het nieuwste voorbeeld van hoe de LEGO Group productinnovatie gebruikt om jongens en meisjes essentiële STEAM-vaardigheden te laten ontwikkelen, zoals creativiteit, kritisch denken, probleemoplossing en communicatie - en dat terwijl ze genieten van de spanning van het spelen met hun favoriete LEGO Star Wars-personages.

Lancering wereldwijd 1 september 2019, net op tijd om de aanstaande release van Star Wars: The Rise of Skywalker te markeren, alle drie droids (R2-D2, Gonk Droid en Mouse Droid) die deel uitmaken van de set zijn erg leuk om te bouwen, te coderen en te spelen met, en volledig aanpasbaar voor elk kind.

"Dit zijn de droids waar je naar op zoek bent."

LEGO® Boost bedien je met een app op je tablet, mobiel of desktop

LEGO® Star Wars ™ BOOST Droid Commander product-feiten:

De set bevat een kleur- & afstandssensor, interactieve motor, Bluetooth (Move Hub) en 1.177 stukjes - genoeg om alle drie de liefdevolle R2-D2-robot Gonk Droid en Mouse Droid te bouwen, elk met hun eigen persoonlijkheden, vaardigheden en authentieke Star Wars geluiden en muziek. Het heeft een leeftijdsclassificatie van 8 jaar en de aanbevolen verkoopprijs is $ 199,99 / € 199,99.
R2-D2 meet meer dan 7 "(20 cm) hoog en 5" (14 cm) breed. LEGO® Gonk Droid meet meer dan 7 "(18 cm) hoog, 3" (9 cm) breed en 6 "(16 cm) lang. LEGO Mouse Droid meet meer dan 5 "(14 cm) hoog, 3" (9 cm) breed en 6 "(17 cm) lang.
Gratis LEGO® BOOST Star Wars ™ -app is beschikbaar voor geselecteerde iOS-, Android- en Fire smart-apparaten. Met behulp van de app kunnen jonge commandanten de droids bouwen, de door Bluetooth gestuurde Move Hub in de droid stoppen die ze elk van de 40+ missies willen zien oplossen en tot leven brengen met behulp van de intuïtieve drag-and-drop codeeromgeving.
Missie voorbeelden zijn onder meer:
R2-D2:
Maak een koers
Een binnenkomend bericht ontvangen en decoderen
Partij infiltratie
Helpen bij het vliegen met een X-vleugel
GONK Droid:
Arena training
Werk als een laadlift
Klaar voor de vechtkuil
Power droids
Mouse Droid:
Thrash Sweep
Thrash dump
Bericht levering
Lokaliseer rebellen
En nog veel meer…

Ga voor meer informatie naar: www.lego.com/starwars-droidcommander.

STAR WARS en aanverwante eigenschappen zijn handelsmerken en / of auteursrechten in de Verenigde Staten en andere landen van Lucasfilm Ltd. en / of zijn dochterondernemingen. © & TM Lucasfilm Ltd.